Referenssit


TELE FINLAND OY

Tele Finland Oy halusi tarjota asiakkailleen lahjan kiitoksena asiakkuudesta.

He tiedottivat kampanjasta asiakkaitaan sähköpostilla ja laskujen mukana tiedotteen avulla. Tämän jälkeen asiakas pääsi tilaamaan valitsemansa tuotteen ja asiakkaan maksettavaksi jäivät vain toimituskulut.

Tele Finland Oy:n oli helppo tehdä yhteistyötä kanssamme, koska heidän hoidettavaksi jäi vain kampanjan tiedottaminen asiakkaille ja me hoidimme kaiken muun, kuten tuotteet, logistiikan, Tele Finland Oy:lle brändätyn tilausjärjestelmän sekä tuotteisiin ja toimituksiin liittyvän asiakaspalvelun.

Kampanja onnistui hyvin, Tele Finland Oy oli tyytyväinen, että sai palkita asiakkaat ja asiakkaat olivat iloisia lahjasta.

 

suomela-logo
PIENTALOLEHTI SUOMELA

Suomela-lehti käytti Ilmaislahjat.fi-palvelua lukijatutkimuksensa yhteydessä. Tavoitteena oli tutkia uudistetun suomela.fi-verkkopalvelun sekä digilehden käyttöä ja lukijatyytyväisyyttä. Vastaajat palkittiin ilmaisella lahjalla. Ilmaislahjat.fi-palvelun tuotteet, verkkokauppa, asiakaspalvelu ja tuotetoimitukset toimivat moitteettomasti. Lukijamme pitivät tästä uudesta tavasta palkita lukijauskollisuudesta ja olivat pääsääntöisesti tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin.
– Matti Knuuti, verkkopalvelupäällikkö, Pientalolehti Suomela.

 

rakettitukku
SUOMEN RAKETTITUKKU OY

Suomen Rakettitukku Oy:n kanssa olemme kahtena vuonna peräkkäin toteuttaneet ilmaislahjat.fi -kampanjan heidän asiakkailleen. He halusivat palkita asiakkaansa meidän avullamme, antamalla heille kampanjatuotteen pelkkien toimituskulujen hinnalla.

Rakettitukku suunnitteli asiakkailleen sopivat kupongit, joita jaettiin heidän myyntipisteissään vuodenvaihteessa. Kupongissa olevan kampanjakoodin avulla asiakas pääsi sivujemme kautta tilaamaan tuotteen.

Rakettitukku huolehti itse kampanjan markkinoinnista ja me huolehdimme kaiken muun, kuten tuotteet, logistiikan, tilausjärjestelmän sekä tuotteisiin ja toimituksiin liittyvän asiakaspalvelun.

Kampanjan kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä onnistuneisiin kampanjoihin ja asiakkailta tuli paljon positiivistä palautetta.

 

kärpät
OULUN KÄRPÄT

Kärpät halusivat tuoda peliin uusia katsojia ja kiittää fanejaan, joten teimme yhteistyönä kampanjan, jossa palkittiin katsojat ja Kärppien fanit.

Päätimme yhdessä suunnitella ja jakaa kuponkeja asiakkaille, joilla he voivat kampanjakoodia käyttäen tilata mieluisen tuotteen pelkkien toimituskulujen hinnalla.

Kärppien ei tarvinnut itse huolehtia muusta, kuin vain kampanjan markkinoinnista, sekä kuponkien jakamisesta. Pääsääntöisesti me hoidimme kaiken muun, mm. tuotteet, tilaussivuston, logistiikan ja asiakaspalvelun.

Yhteisen kampanjamme loputtua sekä Kärpät, että heidän faninsa olivat erittäin tyytyväisiä.

 

keskipohjanmaankirjapaino
KESKIPOHJANMAAN KIRJAPAINO

Keskipohjanmaan Kirjapaino halusi palkita tilaajia sekä ohjata asiakkaitaan käyttämään verkkopalveluita.

Teimme heidän kanssaan kampanjan, jolla tämä oli toteutettavissa helposti. Keskipohjanmaan Kirjapaino tiedotti asiakkaitaan lehdissään ja sähköpostilla suoraan tilaajilleen. Me hoidimme puolestamme tuotteet, logistiikan, tilausjärjestelmän ja kampanjaan liittyvän asiakaspalvelun.

Kampanjan loputtua Keskipohjanmaan Kirjapaino sai lisää tilaajia ja ohjattua asiakkaitaan käyttämään enemmän verkkopalveluita. Sekä asiakkaat, että Keskipohjanmaan kirjapaino olivat kampanjaan tyytyväisiä.