Palvelut

Tehosta markkinointia ja pidä huolta asiakkaistasi

Ilmaislahjat.fi -palvelu on erikoistunut toteuttamaan olemassa olevien asiakkaiden palkitsemiskampanjoita ja uusien asiakkaiden hankintaa tehostavia markkinointikampanjoita.

Olemme kehittäneet markkinointityökalun, jonka avulla uusasiakashankinta herättää huomiota ja tuo asiakkaat luoksesi. Asiakkaasi voivat olla internetissä, radiossa, televisiossa tai vaikkapa messuilla ja myymälässä, pystymme räätälöimään tarpeitasi vastaavan kampanjan. Kampanjoissa käytetään asiakkaalle ilmaisia ja laadukkaita tuotteita asiakkaiden palkitsemiseen sekä ohjaamaan asiakkaiden toimintaa markkinointikampanjoissa. Tuotteet ovat laadukkaita ja tarpeellisia kuluttajille, annamme tuotteille 100% tyytyväisyystakuun.

Toteutamme kampanjat vaivattomasti ja varmasti kustannustehokkaasti. Hoidamme kokonaisuudessaan tuotteet, tilausjärjestelmän, logistiikan sekä tuotteisiin ja toimituksiin liittyvän asiakaspalvelun.

Tehtäväksesi jää ainoastaan asiakkaiden tavoittaminen ja kampanjan markkinointi.

Olemme tehneet menestyksekkäitä kampanjoita esimerkiksi Rakettitukun, DNA:n, TeleFinlandin, Kalevan, Suomela –lehden ja Oulun Kärppien kanssa. Yritysasiakkaamme ovat pitäneet kampanjoita hyvin onnistuneina ja Rakettitukku on kasvattanut myyntiään molempina vuosina kun Ilmaislahjat on ollut mukana markkinointikampanjassa.

Asiakastietoja käytämme ainoastaan tuotteiden toimitukseen ja tuotteen tilaaminen ei sido asiakasta mihinkään.

Kiittämällä ja arvostamalla asiakkaita aidosti erotutte varmasti eduksenne ja hyvä kantaa kauas!

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ JA TEHDÄÄN KAMPANJA SINUN ASIAKKAILLESI!